Rekordmånga läsare och lite blandat

Vi på Östergyllen är glada att se att vår skara av besökare/läsare ökar med en stadig kurva. Just nu har vi drygt 2000 unika läsare i månaden vilket innebär att vi dubblerat antalet sen ett år tillbaka!

Pretty Shitty Kjell vol.2 har släppte sina biljetter igår och biljetterna har gått åt fort. Det finns cirka 150 biljetter kvar, så skynda er så ni inte missar påskens stora party på frysen!

Randale Records bjuder in till Randale Meeting ibörjan på maj, närmare bestämt 6-8 Maj. På fredagen hålls en nighter, på lördagen spelar bland annat Evil Conduct, Superyob och Cockney Rejects och på söndagen kommer Frankie Flame köra solo under frukosten!

Projekt 9 kommer göra sitt första officiella gig på den tidigare annonserade spelningen med Antipati och Oldfashioned Ideas på Sugar Bar i stockholm den 4:e februari.

Ted på Cow Mag väljer att släppa Prins Carl´s debut album på etiketten Noise of Sweden.

Hudson Falcons kommer tillbaka till Sverige. Minns att jag såg bandet i Södertälje för något år sedan och har för mig att det var mycket bra. Denna gången blir det besök i Tranås (3 juni), Göteborg (4 juni) samt eventuellt Stockholm (?) och Norrköping (?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter