Ett upprop efter hjälp - Stöd PST!

BAKGRUND
Efter Condemned 84 spelningen på Trappan 18/12 i Norrköping så fick den ideella föreningen Pretty Shitty Town veta att de inte var välkomna tillbaks till spellokalen efter att någon/några "hjältar" hade fixat ett skadestånd på över 20 000 kronor.
Förutom lite vanlig oordning så var det framför allt några pissoarer och ett "handikappslarmsystem" som var trasigt. Med andra ord... TOTAL idioti och på alla sett ett sätt att skjuta sig själv i foten.

FAKTA
Pretty Shitty Town (PST) är föreningen som tagit hit utländska band som Cock Sparrer, Condemned 84, Red Alert, Discipline, Evil Conduct, Indecent Exposure m.fl och gör 2-3 "större" Oi!/Punk gig per år samt även släpper vinyl skivor inom scenen.
Grabbarna bakom PST har som mål med föreningen att hjälpa den svenska Punk'n'Oi scenen med konserter och vinyler utan att ta ut för mycket betalt av kunden.
Senaste giget hade gått plus om det inte var för att ett tyskt bokningsbolag satt stopp för det engelska bandet Vicious Rumours vilket slutade med att ca 18 000 i flygbiljetter m.m gick upp i rök. Så inte nog med detta fick de alltså över 20 tusen i skadestånd....pengar de måste plocka från egna fickor för att lösa!!

MÅL
För att hjälpa PST med skadeståndet (tror aldrig den skyldige kommer att träda fram eller hittas) vill jag skapa denna PST-Fond. Allt för att PST inte skall tappa ork eller fart i det dom nu håller på med.

Skulle vilja att ALLA som signar upp sig på denna FB-grupp sätter in en slant - stor som lite - på PST bankgiro. Lämna ditt namn och PST-fond som meddelande på inbetalningen så kommer ditt namn upp på denna sida.

Skulle även vilja att ALLA som signar upp sig sprider detta vidare till vänner och bekanta med samma intresse för bra Oi! och Punk musik.

FB-gruppen hittar du här.

PST-Fonden
Swedbank
Clearing nr: 84806
Kontonr 9841401442

--STÖD DIG SJÄLV, STÖD PRETTY SHITTY TOWN--

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter