Peter Punk Pokal 2010 - Vi tog hem pokalen!

Under lördagen drog vi oss upp till Stockholm för att deltaga i Peter Punk Pokal. Hälften åkte tåg och övriga bil. Vårt deltagande i turneringen kunde blivit mycket kortare än vad det blev då bilen i höjd med Huddinge valde att lägga av. Efter snabba beslut lämnades bilen och laget fortsatte med kollektivtrafiken och lite fördröjt kunde turneringen sparkas igång. I gruppspelet vanns första matchen mot Al Quida med 2-0 och den andra med 5-2 över Omöjliga firman. Den tredje gruppspelsmatchen blev en sömning tillställning då både vi och Roliga firman redan var klara för semi, matchen slutade 0-0.

I seminfinalen blev det straffdrama mot Tjockis efter 1-1 vid fulltid. Vi drog längsta strået och fick i finalen återigen möta Roliga firman. Hettan tryckte över grusplanen och matchen blev en riktigt jämn kamp där vi genom ett övertag i avslut lyckades vinna med 1-0. Vi är stolta vinnare av Peter Punk Pokal 2010!

Efter dusch, dispyt med en idiot till hotellreceptionist och lite parkhäng tog vi oss in till Snövit. Jag uppskattar småställen då stämningen blir så mycket bättre och Snövit är verkligen litet. Mycket folk och en hög temperatur gjorde att ölen svettades ut i ett otroligt tempo.

The Clichés lirade först och gjorde det med besked, lite strul med basen irriterade bandet, men hindrade inte grabbarna från att i vanlig ordning leverera. Antipati spelade tätt efter och temperaturen i lokalen nådde ännu högre höjder. Grymt gig och nya skivan håller högklass!

Resten av kvällen ägnades åt att dricka öl och snacka med allt och alla. Stort tack till band, arrangörer och alla som gjorde kvällen sjukt lyckad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter