Ny merchandise till folket!

När vi inom den Svenska scenen velat köpa lite trevlig merchandise i form av t-shirts med mera får vi allt som oftast titta utanför landets gränser, detta kan det bli ändring på nu. Personer bakom Pretty Shitty Town har precis satt igång ett nytt projekt och i ett första skede finns 7 olika t-shirts och under nästa vecka ytterligare en t-shirt och en piké att införskaffa.

När det gäller t-shirt satsar vi på screentryck av toppkvalitet på tröjor från Fruit of the Loom, snyggt inplastade. Vår pikétröja har givetvis högkvalitativ brodyr på en tröja av schysst modell. Allt håller samma kvalitet som event-tröjorna till Cock Sparrer i Stockholm, riktigt bra grejer med andra ord.

Alla t-shirts är gjorda i en begränsad upplaga av 30 exemplar och finns i storlekarna small-xxl. Skrewdriver tröjorna finns i 50 exemplar, det gäller även den kommande pikétröjan.

T-shirts kostar 200 kr inklusive frakt och vid köp av flera tröjor blir det ett bättre pris för porto. Pikétröjan kommer mer information om så fort vi har den hemma.
Beställningar och eventuella frågor skickas till: frank_bjorn@telia.com

Större bild på tröjorna finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter