Romford och PTTB

Meningen var att vi från början skulle sett The Warriors och Booze & Glory, men denna spelning blev inställd. Fördelen med London är ju dock att det alltid finns någon annan spelning man kan ställa in siktet på och ganska snabbt fick vi tipset av gänget från Stockholm att Peter and the test tube babies skulle spela i Romford.

Vi möte upp ovannämnda svenskar i Camden och även om suget efter giget inte riktigt velat infinna sig under dagen ändrades inställningen nu snabbt och några öl senare var vi på väg mot Romford. Väl framme blev jag faktiskt lite chockad av uppslutningen, runt 100 pers hade tagit sig till spelningen och min erfarenhet av tidigare ”mindre” spelningar i London är att bara runt 50-60 orkar sig ut.
Första band missades och Band nummer två var Danger Close, en kvinna på sång och jag tyckte att det lät helt okej. Skall nog kollas upp närmare när tid ges. Peter and the test tube babies var minst lika bra som på rebellion för något år sedan och man bjöd på låtar som ”Banned from the pubs”, ”Moped Lads”, ”Up yer bum”, ”Shake my world” och ”Maniac”. Mycket trevlig kväll och mycket trevligt sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter