Ett stort tack från PST till alla som bidragit!

Den 4 Januari blev en mörk dag för PST, under ett möte med ansvariga på Trappan i Norrköping där vi hade haft 2010 års PST-gig fick vi veta att vandaler hade förstört inredning för ca 28 000 kr (inkl installation). Det var bland annat en sönder sparkad larmdosa (8000 kr), en sönder sparkad censor (1000 kr) på en pissoar och en nersliten ”arm” till en automatisk dörröppnare( 12 000 kr)!!

Vi kan väl enkelt säga att vi var knäckta. En lyckad kväll, kanske PST´s bästa hade förvandlats till ett rent helvete. Vi funderade på hur vi skulle kunna få ihop pengar till detta skadestånd. Pengar som inte fanns.

Pike drog igång en insamling, vi uppskattade verkligen idén men hade aldrig kunnat tro att uppslutningen skulle bli så stor. I skrivande stund har 137 personer bidragit med 25 850 kr! Det är helt otroligt mycket pengar, vilket stöd ni gett oss. Vi kan lova er att lika nere som vi kände oss när vi lämnade trappan den kvällen lika taggade är vi inför framtiden. Den svenska scenen har verkligen ställt upp och vi skall se till att fortsätta ge er vad ni vill ha!

Tack Pike och tack alla er som bidragit, på något sätt skall vi nog kunna återgälda lite av det ni gjort för oss!

Ni som fortfarande vill bidra till fonden är givetvis varmt välkomna att göra det!

Mvh
Jansson, Niklas & Jugge

1 kommentar:

 
Site Meter