Klubben kokade!

I fredags var det dags att bege sig mot Stockholm inför den troligen största kvällen någonsin för vår scen i det här landet. Dagen gick i förberedelsens tecken, framåt kvällen svängde vi förbi och kollade in agenternas sista repetition för att sedan avsluta med lite barhäng.


Lördagen blev fantastisk. Portarna slog upp 18.00, ölen började flöda, mingel med massa trevliga vänner och bekanta från landets alla hörn. Trots en varning om långa köer var folk sena i hederlig svensk anda, vilket innebar en runt 100 meter lång kö när Agent bulldogs intro började spelas! Det var 9 år sen jag sist såg bandet och visst levererade Botas & co även denna gången.

Gatans Lag gjorde ett av de bästa spelningarna jag sett. Lite tunnare med folk precis när de gick på då många tog luft efter den första urladdningen, men det fylldes stadigt på under hela giget och utan en fungerande gitarr blev Jonas allsångsledare med mäktig back up av publiken på Fattig Skinskalle!


Sen var det dags för kvällens höjdpunkt Cock Sparrer, för första gången på svenk mark. Och vilket gig, de 800 i publiken var med på noterna från första tonen och lokalen i stort sett gungade fram under de 90 minuter som bandet levererade hit efter hit! En magisk kväll som jag kommer leva länge på. Tack Sparrer för den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter