Malmö bjöd på toppenhelg!

En weekend i Malmö stod på agendan med lördagens klubb Pogo som höjdpunkten. Efter strul med inställt tåg och ståplats på avgången efter spenderades ändå en trevlig fredagskväll på ett stekhus vid Lilla torg. Lördagen inleddes med den grymma frukost buffén som lika gärna kunde vart en middag och det är då man inser att det inte är fel att lyxa till det lite ibland!

Möllan fick bli uppladdningsplatsen inför kvällen och väl på Bodoni var mycket folk på plats, uppskattningsvis 150-200 personer. Först ut bland kvällens band var Negatives som passerade förbi i periferin då jag var fullt upptagen med att vara social.

Kvällens höjdpunkt var nästa band. The Clichés gör det bra, jag är kanske hemmablind, men vill ändå påstå att det var ytterligare ett i raden av felfria gig, det här är förbannat bra och låtar från alla släppen levererades.

Sist men inte minst var det Vindicate This tur att göra entré vilket man gjorde fulla av energi, en cover av Blitz låten New Age sparkade igång det hela och man öste sedan på från början till slut. Tycker även att båda de sist nämnda banden har höjt kvalitén på merchandise vilket fler band borde haka på!



Fler filmer:
The Clichés - Two Faced stupid cunts
The Clichés - We´re the Clichés
Vindicate This - New Age
Vindicate This - Rich Bitch
Vindicate This - Unemployment

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter