Festivaltips!

Tänkte ta en titt på vad det erbjuds för festivaler under vår/sommar och höst. Väljer att börja det hela med tre tyska festivaler.

Force Attack 30 juli-1 Augusti:
Festivalen håller till utanför Rostock och passar oss svenskar ganska bra resemässigt. Från Trelleborg går färja över till Rostock och tar man med sig bilen kan ett tips vara att fylla upp den med diverse billiga drycker på vägen hem! 35 euro kostar festivalbiljetten och för 5 euro extra får man ta med sig bilen på campingen. Då festivalområdet är stort behöves inte förköp, alla kommer in. Bland banden hittar man Evil Conduct, Oi polloi, Skarface, The Exploited, Discharge och Bad co project.
http://www.forceattack.de/

Endless Summer 12-14 Augusti:
Torgau är platsen för Endless Summer och priset på en biljett är 42 euro inklusive camping och parkering. Ett tips är att ta ett billigt flyg till närbelägen ort för att sedan fortsätta resan kollektivt. Än så länge är Cock Sparrer, Stomper 98, Volxstrum, Gumbles, Madball med flera klara och ytterligare band tillkommer. http://www.end-less-summer.de/


Spirit from the street 2-4 September:
Det är den tredje upplagan av denna Magdeburgfestival där biljettpriset ligger på 37 euro. Bästa resesätt borde vara likt Endless summer och på scenerna hittas band som Mr Symarip, Skarface, Discipline, Gumbles och Mad Sin.
http://www.spirit-festival.com/

1 kommentar:

  1. Force Attack måste ju vara det vassaste på länge!

    SvaraRadera

 
Site Meter