Lite blandat julgodis

P&D har nu släppt Buzzcocks på sin sida och på MAD kan man läsa att det nu är officiellt med både Angelic Upstarts och Iron Cross till festivalen.

För er som vill ha ett alternativ till P&D kan kanske TWISC arrangemang i Niedersachsen vara ett alternativ. Det blir en 2-dagars festival under namnet ”This is England” helgen den 9-10 April. Enligt uppgift skall bland annat Ressistance 77, Superyob, Warriors, Criminal Class, Pressure 28, Skinfull, Urban Scum och Blank Generation plus ytterligare några ännu ej klara spela.

On the Job som tidigare i år släppte sitt debutalbum och redan hunnit med både spelning i England med Last resort och en mini turné i Tyskland skall nu medverka på en samling med Cock Sparrer, Stomper 98, Agnostic Front, Cockney Rejects med flera. Formatet blir både dubbel CD och dubbel LP. Släppet väntas ske under första delen av 2010

Saturdays Heroes har slängt upp låten ”Finspång” på sin myspace från kommande demo som håller på att spelas in.

Gavin Watson har en utställning i Stockholm, inte om skins som tidigare utan om rave, är någon mot förmodan instresserad hittar ni ett inslag med honom från kulturnyheterna här. (ca 4 min in i klippet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter