Varmt och svettigt i Stockholm

Östergyllen inledde gårdagen med att bege sig till Stockholm för att deltaga i Peter Punk Pokal och spela lite fotboll. Detta året med en betydligt mindre trupp än tidigare vilket skulle avspegla sig på resultatet. För tredje året i rad var det strålande sol över grusplanerna och vi lottades i gruppen med enbart tre lag. De övriga två lagen var Leffes Ved och Porr som slog oss med 2-1 samt Bula Boys som vi vann över med 1-0 efter ett riktigt snyggt klacksparksmål. Den vinsten tog oss till semi-final mot Gotham City som slog ut oss med 2-0 och senare tog hem hela turneringen. Vi är trots allt nöjda med vår insats!

På kvällen var siktet inställt på Snövit och spelningen med The Lowlifes och Booze & Glory. Lokalen blev välfylld och det kändes som att ölen lämnade kroppen så fort den intagits fast inte i form av kiss utan av svett!


The Lowlifes öste på bra och strax efter var det dags för Booze & Glory som gav oss ett bra set med låtar som "Cause we are skinheads", "London", "Weekend in Karlskrona", "Our Passion", "Hooligans" och "Always on the wrong side". Det var ett kanon gig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter