Club 2 Fingers läggs på is...

Tyvärr får vi nu meddela er att Club 2 Fingers som skulle ha ägt rum nu på lördag den 5:e mars på Svea Skeppet i Norrköping är inställt och hela klubben är lagd på is.

Detta beror i korta drag på att krögarna börjat peta i saker som vilken musik som spelas, hur affischerna skall se ut och så vidare. Om vi inte kan driva Club 2 Fingers enligt de värderingar vi har så är det ingen idé att fortsätta på Svea Skeppet. När man dessutom satte in en annan klubb på vårt datum utan att fråga oss blev det droppen. Trist men sant!

Ni behöver dock inte vara allt för oroliga vi som står bakom Club 2 Fingers kommer komma med nya upptåg i Norrköping som vi vet att ni kommer gilla! För er som hade tänkt gå på Club 2 Fingers på lördag rekommenderar vi istället att åka över till Linköping och se Discharge på L´Orient. För er som inte vill lämna Norrköping har vi tänkt styra upp en pubkväll/natt på något trevlig ställe i stan. Vi återkommer med plats och tid!

Mvh
Club 2 Fingers Crew

8 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Fy vad tråkigt att höra! Hoppas ni verkligen hittar någon annanstans att ta vägen!

    SvaraRadera
  3. Yes, vi tänkte styra en pubkväll/natt någonstans i stan på lördag för dom som inte åker till linköping. Så vi kan snacka skit, öla och ha kul ändå!

    SvaraRadera
  4. Vad för musik vill krögarna att ni spelar?bara nyfiken,skulle jag vara krögare skulle jag fullständigt skita vilken typ av musik klubben spelade så länge öl-pengarna flödade in.

    SvaraRadera
  5. Error// jadu, dom började ändra i reklamen i olika tidingar osv och skrev till alla sorters musik som finns i stort sett bland annat pop, rock, brittiskt med mera.

    SvaraRadera
  6. paverkar dte här spelningen den 28e maj? jag tänkte komma ner da om allt gar som planerat, fyller 29e ;)

    SvaraRadera
  7. Jessica// Nej, spelningen den 28:e maj påverkas inte. Den går under Club Pekings regi och hålls därav inte på Svea Skeppet.

    SvaraRadera
  8. Fan alltså. Vilken jävla förlust! Men som sagt, hoppas verkligen att ni hittar nån annanstans att hålla det!

    SvaraRadera

 
Site Meter