24 timmar England med Condemned 84

Ett glatt gäng från Norrköping med support från Eskilstuna och Göteborg drog igår över till England och Bedford för att kolla på lite punk. Jag rekommendrar er att välja taxi istället för kollektivtrafiken om ni är fler än 4 personer oavsett vilket land ni besöker, det är både billigare och smidigare!

Väl på plats i Bedford bodde vi på ett mycket trevligt ställe vid namn The Grafton. Både hotell och engelskpub i samma hus, kunde knappt blivit bättre. Det mesta i Bedford ligger även centralt vilket gör att det är lätt att ta sig runt.

Kvällens mål var den sedan länge utsålda spelningen med Condemned 84 + Support. Först ut var Pressure 28 och de var väl helt okej. Band nummer två var för egen del efter C84 kvällens höjdpunk nämligen Skinfull. Återigen ett mycket bra gig och en hel del folk hade hunnit komma. Låtar som "We hate you", "Scum", "Skinfull" och "This is oi" spelades. Ressistance 77 valde jag att inte se alls då det helt enkelt blir för mycket av goda om allt skall hinnas med. Vi tog det lugnt i puben på undervåningen och laddade upp inför kvällens sista akt.

Condmned 84 var på topp och man valde att spela en hel del låtar som man annars inte brukar spela, men givetvis blandades de upp med alla de klassiker som man vill höra. "Up yours", "Feel the fear", "Face the aggression", "Skinhead", "Oi aint dead" och "Boots go marching in" är bara någa av alla låtarna. Spelstället är riktigt bra, så skall du på spelningar i England rekommenderas ett gig i Bedford.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter