Karlskrona var super!

Vi valde som allt oftare numera att transportera oss med tåg, det är billigt och smidigt. Trots två byten en resa på bara 3 timmar och 20 minuter, inget vi kunde matchat med bil! Väl framme blev det lite väntan för att kunna checka in så vi tog en runda på stan och konstaterade att Karlskrona är en vacker stad.

Vandrarhemmet Karlskrona Trossö var fullt med människor med samma ärende som oss, vilket innebar trevlig förfest innan det var dags att ge sig av mot Konsthallen. På grund av att vi sålde merch blev det så att vi bara såg två band i sin helhet. Agent Bulldogg på fredagen och Booze and Glory på lördagen.

Agent Bulldogg gjorde nog igen besviken, publiken var taggad från början till slut och låtar som ”livsstil”, ”Stockholm Skins” och ”Karl XII” spelades. Minns jag inte helt fel framfördes också en helt ny låt, någon av er kanske vet? Booze and Glory har jag inget att klaga på heller, fick höra det jag ville och har du inte skivan borde du köpa den direkt!


Polisen på orten var trevlig men nitisk, länge sedan man skådade en så stor polis närvaro kring en spelning i Sverige. Att dricka öl på stan kostade 500 kr i böter och efter fredagens röj på konsthallen tvingade man arrangören att ordna med kravallstaket och extra vakter till kommande dag trots att det inte förekom några ordningsstörningar!

Hur som helst en mycket lyckad tillställning som alla inblandade skall känna sig stolta över. Ses vi i Karlskrona om ett år igen kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter