Impulsbesök på Klubb Pogo

Lördagen blev kanske inte som den var tänkt från början, i lite av en impuls bestämde vi oss för att sticka ner till Klubb Pogo i Malmö som en kvällsutflykt, får väl erkänna att man var lite sliten när bilen parkerades runt klockan 7 imorse efter 9 timmar och 94 mil vid ratten, Men det var det värt!

Vägbeskrivningen vi hade med oss höll ungefär tills vi åkte in i staden, sen blev det att åka på känn. Men med den tur vi har åkte vi efter bara 10 minuters letande med hjälp av en liten vägbeskrivning från en snäll dam in på sidogatan till Bodoni.

Först ut var Torpedo Gbg som rev av sina två bästa låtar direkt enligt vårt sällskap i form av ”Vad har du för val” och ”Du ska dö”. Nästa akt på scen blev On the Job som hade utökat bandet med en person vilket jag helt missat. Hur som helst fick man höra ”1860”, ”Ready to riot”, ”Hopeless” men framför allt den låt jag tycker är bäst ”Blekinge Punks & Skins”.

Danska The Guv´nors var kvällens bästa enligt mig, ett jävla ös från början till slut. ”40 fat and finished” och sista låten då man iklädde sig hemmagjorda Sverigetröjor, blöd upp On the Job och rev av ”Leva Livet” med Gyllene Tider, Sverige diss eller inte, sjukt kul i vilket fall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter