Utsålt, svettigt och lyckat på Club Peking

I fredags var det äntligen dags för Club Peking igen, det hade gått lite över 2 år sedan sist, men vilken kväll det blev. Folk letade sig ner till blå Huset och de kvarvarande biljetterna som fanns i dörren gick snabbt åt, lapp på luckan var ett faktum.

Ett nervöst Offroads gick upp på scenen strax efter klockan 22 och inledde sitt set med en cover på Social Distortion. Hade enbart möjlighet att se två låtar med bandet, men det kändes som bra för att vara ett första framträdande. Nästa band var Torpedo Gbg som troligen inte gjorde någon besviken och minns jag inte fel framfördes Medborgargardets ”Headstrong”.

När sedan Clichés gick upp på scen och rev av den första tonen var hela Blå Huset i gungning, folk röjde överallt, svettigt, nakna överkroppar, allsången på topp och ett Clichés som gav allt. Petta från Clockwork Crew gick upp och gästade scenen med ”Smack Smack” och ett oerhört bra set avslutades. Baren sålde slut så runt halv 5 stängde Cluben och fick man milt uttryckt knalla hem genom sommarnatten kraftigt berusad och en grymt lyckad tillställning är ett faktum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter