Trevlig helg i Hamburg

Hamburg är att rekommendera, billigt att flyga till med ryanair och tar enbart dryga timmen om man flyger från Skavsta, väl där är det billigt att bo och äta och ofta finns det någon bra konsert eller tillställning man kan besöka.

Personligen blev det under fredagen en liten runda med start på kvarterkrogen, någon form av engelsk pub, ett nerlagt hotell med mexikana shots för 50 cent och puben Jolly Roger där kvällens tema var punk/oi och ska klassiker. Stället var trevligt och innehöll schysst folk.

På lördagen besöktes St Pauli Skinheads kickoff inför säsongen som man hade i S.C Union 03 klubblokaler. Runt 150 personer fanns på plats och på Scen stod två ska-akter i form av K-Mob och The incredible Derrick. K-mob föll mig inte helt i smaken då det var lite väl segt och ett alldeles för långt set. När sedan The incredible Derrick klev på scenen fick man fart på folket och huset bokstavligen gungade under den dryga timmen de lirade. Billig öl och skön musik gjorde natten lång och en lyckad avslutning på helgen var ett faktum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter