Main Event i Romford

Main Event på Bitter End i Romford var målet på vår endags tripp till England och jag vet att jag nämnt det förut, men om ni är fler än 4-5 personer är det oftast samma pris eller billigare att åka taxi till och från flygplasten än att ta tåget/bussen. Man sparar väldigt mycket tid också!

Hur som helst valde vi att slå oss ner på en pub mitt över gatan till Bitter End för att snabbt kunna glida in när det öppnade vilket vi också gjorde. Stället fylldes snabbt upp med besökare och rykten pratade om cirka 400 sålda biljetter , dvs fullt, trångt, varmt och svettigt och så blev också fallet!Först ut var enligt undertecknad kvällens höjdpunkt i form av Close Shave, när bandet gick på scenen ringlade kön fortfarande lång utanför entrén och Steve DIY fick sig ett antal kängor under setet. För att vara första giget på 21 år (?) var det mycket bra. Vi bjöds bland annat på Give us back our rose, Rather be down the pub, Rockin with Fluffy, We´re coming back och givetvis lite jul I form av Ding Dong Merrily Oi! Oi!.

Nästa band ut var Razorblade som inte kom till sin rätt antar jag, första gången jag såg dem live, men det var inte så jätte intressant och betydligt mycket bättre på skiva. Vicious Rumours med sin nya sångare var helt okej, men då det tog oerhört lång tid i baren så därför missade jag det mesta.

Kvällen bästa band utan snack var Superyob. Frankie Flame var på väldigt bra humör och publiken var med på noterna från början till slut. Så med en snakebite i varje hand var det bara låta svetten rinna fritt till låtar som Strength Of The Nation, Superyob, On your Bike, London Pride, Champagne Socialist och Timebomb.

Även Condemned 84 var på hugget och gjorde väl låtmässigt ett likande set som senast jag såg bandet i Bedford och när väl The Crack gick upp på scenen hade en hel del valt att åka hem då sista tåget in till London gick stax innan midnatt. Själv började man försvinna in i en dimma bestående av malibu och cola, men fick trots allt njuta av låtar som Nag Nag Nag, My World, Take Me Away och Going Out. För er som undrar var bandet i bra form och inte alls som de brukar vara på Rebellion!

En grymt lyckad resa och alltid kul att träffa folket från Norge, Danmark, Spanien och för all del även Sverige! Det ryktas om ett Main Event som skall innehåll 10 band i Juli, så håll ögonen öppna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter