Buss med Östergyllen till PSK i Mars

För femte gången skall bussen från Östergyllen ge sig ut på äventyr, tidigare resor har varit väldigt lyckade och därför kör vi givetvis i år igen!. Precis som förra året är målet Stockholm och 2-dagar med Pretty Shitty Kjell. Datumen är 29-30 Mars (påskhelgen).

9 Band kommer stå på scenen:
Cock Sparrer, Peter & the test tube Babies, Infa Riot, Argy Bargy, Booze & Glory, Gatans Lag, Prins Carl, Agent Bulldogg, Contemptuous!

Resan innehåller ett paket med festivalbiljett och buss för 999 kr. Du behöver alltså inte oroa dig för att biljetterna till festivalen skall ta slut innan du hinner köpa, vi ordnar allt!

Bussen kommer avgå från Norrköping på fredagen (röd dag) den 29 april klockan 11.00 och beräknas ankomma till Stockholm vid 13-tiden. Hemresan sker på Söndagen klockan 13.00.

Det enda du själv behöver boka är hotellet och där rekommenderar vi Formell 1 i Hägersten, Ibis i Hägersten eller Park Inn. På Formell 1 kostar ett dubbelrum kostar ca 400 kr per natt, Ibis ca 700 kr men på det sista har du toa och dusch på rummet, Båda dessa hotell ligger nära tunnelbanan. Park Inn ligger med gångavstånd till Fryshuset och här kostar ett dubbelrum ca 900 kr (inkl Frukost). Bussen kommer att släppa av och på folk vid det hotell där flest väljer att bo.

Vi har ENBART 50 platser på bussen och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig redan idag och betala senast den siste November.
Möjlighet finns också att betala 500 kr den siste Oktober och resten (499 kr) den siste November om du så önskar. Ange detta vid bokning!

Innan ens biljetterna är släppa har du här alltså chansen att säkra din biljett!

Anmälan sker till: frank_bjorn@telia.com

Avresa: Fredag 29 Mars, klockan 11.00, Från Resecentrum i Norrköping.
Hemresa: Söndag 31 Mars, klockan 13.00.
Platser: 50 stycken, först till kvarn!
Pris: 999 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter