Bitterballen och Evil Conduct!

Eindhoven väntade på oss med runt 5 plus, kändes väldigt behagligt måste jag säga. Efter att ha intagit atmosfären i staden var det dags att leta reda på stället där The Beat skulle spela. Efter en promenad som tagit oss en bit fick vi inse att vi gått i onödan, lokalen låg nämligen precis bakom hotellet. Kartan ljög...

Om The Beat finns väl inte så mycket att säga, det är ganska mediokert, de klassiska låtarna som "Hands Off...She's Mine" och "Mirror in the Bathroom" är alltid trevliga att lyssna på men jag tror ingen av de cirka 200 personerna i publiken var så speciellt lyriska.

På lördagen hittade vi ett mycket trevligt ölcafé där vi spenderade hela dagen med att dricka öl för 2 euro och även testa "bitterballen", vilket var typ friterad ärtsoppa i runda bollar som serverades med senap, ganska gott faktiskt.

Väl på The Rambler som var lokalen för Evil Conduct giget blev man inte missnöjd, stället var som gjort för denna form av aktivitet. Mycket folk men ändå inte trångt och extremt bra och snabb personal i baren.

Bovver Boys som gjorde sin sista spelning efter 20 år som band var helt okej. Jag har lyckats att missa detta band totalt, men i alla fall att den här spelningen var bra. Man blandade eget material med covers som höll publiken nöjd.


Evil Conduct följde sedan upp med ett brijant gig. Det var fruktansvärt bra. "Voice of oi", "Skinhead Girl", Skinhead till i die", Remember 81", Home sweet home", "No pain No gain", "King of kings", "The way we feel" och en cover på The Specials låt "Enjoy yourself" var bara lite av det som levererades.


En extremt lyckad helg med vänner från Stockholm och Göteborg, samt ett ryanir som höll tider och landade någorlunda studsfritt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter