Infa Riot ställer in på Punk & Disorderly

Ni som hängt med i vad som sker i England den sista tiden vet att det råder hetsjakt på band och personer för tillfället. En av dessa är Mensi (Angelic Upstarts) som gått till attack på Infa Riot, där den förstnämde anklagar Infa Riot medlemmen Barry för diverse olika saker.

Det är troligen på grund av detta som Infa Riot gick ut med detta statement idag:
“Due to unforeseen circumstances INFA-RIOT will not be performing at next years PUNK & DISORDERLY FESTIVAL. We hope to see you in Germany at a later date in the year. We would also like to thank MAD for their patience and understanding”.

Mensi har sagt att Angelic Upstart inte delar scen med Infa Riot så länge Barry är med i bandet och även erbjudit Infa Riot att en av hans bandmedlemmar skall ta Barry´s plats vilket Infa Riot givetvis inte gått med på. Hurvida det är ett frivilligt val av Infa Riot att hoppa av festivalen eller om Mensi lyckats övertala MAD att plocka bort bandet vet vi inte ännu.

3 kommentarer:

  1. Ursäkta en okunnig, kan man få exempel på sidor, forum i England där sånt här diskuteras?
    Tack på förhand.
    S.L.L.

    SvaraRadera
  2. Det står lite överallt på nätet, men framför allt på facebook. Tex på Infa Riots facebook sida.

    Du kan även läsa om det på denna blogg: http://streetvoiceuk2011.blogspot.com/2011/11/infa-riot-sell-their-arses-to-far-right.html

    SvaraRadera
  3. Tack för svar.
    S.L.L.

    SvaraRadera

 
Site Meter