Buss från Östergyllen till PSK vol.3

Tre gånger har bussen från Östergyllen tagit östgötar på äventyr med lyckat resultat. Därför kör vi en favorit i repris. Precis som förra året är målet Stockholm och 2-dagar med Pretty Shitty Kjell. Datumen är 6-7 April (påskhelgen). Det här är något du inte vill missa!

Banden som spelar är: 1 Headline släpps nästa vecka. Men redan klara officiellt är 4-skins, The Last Resort, Anti-Nowhere League, Superyob, Section 5, Agent Bulldogg och Guttersnipe.

Resan innehåller ett paket med festivalbiljett och buss för 950 kr.
Du behöver alltså inte oroa dig för att biljetterna till festivalen skall ta slut innan du hinner köpa, vi ordnar allt!

Bussen kommer avgå från Norrköping på fredagen (röd dag) den 6 april klockan 12.00 och beräknas ankomma till Stockholm vid 14-tiden.

Hemresan sker på Söndagen klockan 13.00. På detta sätt slipper du dra med väskor och dylikt till fryshuset som man vart tvungen till tidigare år och ni kan efterfesta hejvilt!

Det enda du själv behöver boka är hotellet och där rekommenderar vi Formell 1 i Hägersten, Ett dubbelrum kostar ca 400 kr och det är nära till tunnelbanan. Det är även här som bussen kommer släppa av oss i Stockholm samt hämta upp oss på söndagen. Inte allt för långt därifrån ligger även hotell Ibis.

Vi har ENBART 30 platser på bussen och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig redan idag och betala senast den siste December.
Möjlighet finns också att betala 500 kr den siste December och resten (450 kr) den siste Januari om du så önskar. Ange detta vid bokning!

Innan ens biljetterna är släppa har du här alltså chansen att säkra din biljett!

Anmälan sker till: frank_bjorn@telia.com

Avresa: Fredag 6 April, klockan 12.00, Från Resecentrum i Norrköping.
Hemresa: Söndag 8 April, klockan 13.00 från Formell 1 i Hägersten.
Platser: 30 stycken, först till kvarn!
Pris: 950 kr

Mer information om arrangemanget hittar du på: http://www.prettyshittykjell.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter