Having a wank kicks as!

Litet sällskap från Norrköping drog sig igår upp till skavsta för vidare transport till England. Väl på plats och efter en taxifärd i 130 knyck med en underbar gammal tant vid ratten kom vi in till London och den kvinliga delen av vårt sällpskap valde shopping medans undertecknad och yde valde intag av alkohol i lugn och ro.


Ölen slank ner och tiden försvann vilket innebar en hel del stress för att komma med tåget ut till Bedford. The Black Marias var först ut och tycker att det var helt okej, aldrig hört dem tidigare men skall helt klart kollas upp mer. Citizen Keyne bjöd på ett jävla ös med sina två sångare som ibland blev lite för mycket.

Skinfull är bra och blir bara bättre och bättre känns det som. "Smash em to the ground", "Love it or Leave it", "Friday night" och "Unity" var låtarna jag ville höra, villket jag också fick tillsammans med hela deras fullängdaren förutom "Suicide Bomber".

Saxby röjde på med sitt Warriors och bjöd på en rad gamla godingar som "Horror show", "Johnny Barden", "Garry Bushell" och " Violence in our minds" tillsammans med nya låtar och lite försmak på den kommande splitten med Booze and Glory gjorde de det bästa gig som jag sett med bandet i fråga!

Control levererade även dom ett bra set och efter det blev det att hänga i baren fram till taxin plockade upp oss vid 02.00 för att börja resan hem till Sverige igen. 26 timmar med öl musik och goda vänner, kan knappt bli en bättre helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter