West Coast Riot

Torsdagen innebar tågresa mot Göteborg och West Coast Riot, efter uthämtande av festivalarmband bar det iväg till den danska kedjan Jensen's Bøfhus för födointag. Stället rekommenderas, bra priser, god mat och varken för små eller för stora portioner.

Vi tog oss till festivalen lagom till The Specials och bandet utnyttjade sin tilldelade timme på ett exemplariskt sätt och bjöd på i stort sett alla låtar från ”Specials” (1979) och godingar som Rat race och Enjoy yourself från ”More Specials” (1980). Bäst tryck blev det under Monkey man och Concrete jungle. Bäst i test!

Flogging Molly sågs från öltältet då törsten tog överhanden, men utsikten var bra och giget höll i vanlig ordning hög klass. Går inte att jämföra med tältspelningen i Atlantis på Hultsfred 2003 eller Trädgård´n i Göteborg 2008, men bra var det.

Efter att ha kollat in en bra Freak Show med svärdslukare, föra in spikar i näsan, nålar genom hakan, pilkastning på rygg, ta sig ur tvångströja och lite annat var det dags för Dropkick Murphys och den enda kommentar jag ger på deras insats är bedrövligt dåligt.

Lyckligtvis blev man snabbt på bättre humör igen. Hade inga större förväntningar på Jello Biafra men han bjöd på fullt ös och en skön inlevelse med sitt band och lite Dead Kennedys låtar som California Über Alles gjorde inte upplevelsen sämre.

Trevlig efterfest på stars n´bars, får passa på att tacka alla vänner och bekanta man träffar kring dessa arrangemang och samtidigt fundera lite över alla skins man såg som man aldrig ser annars. Skulle dessa personer åka på två spelningar per år kunde vi kunna ha så mycket mer gig än vad som redan arrangeras i vårt land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter