Festivaltips del III

Vi fortsätter vår serie med kommande festivaler och Tyskland har verkligen mycket av denna vara så här kommer ytterligare tre tyska tillställningar!

Punk & Disorderly 2-4 April:
Berlin är en mycket trevlig stad med ett stort utbud på det mesta och mycket trevliga ställen att inta föda och alkoholhaltiga drycker på! Denna festival kommer återigen med ett otroligt starkt startfält. Stiff Little Fingers, Buzzcocks, Angelic Upstars, Oppressed, Stomper 98 och Skarface är bara några av alla högklassiga band i en diger lista. Biljetten är billig (55 euro) och varken flyg eller boende brukar kosta speciellt mycket. Nackdelen är dock spelstället, en stor lagerlokal med utomhus temperatur och utan möjlighet att sitta någonstans med sjukt långa köer till toalett och barer (Nu har man lovat bättring på de två sistnämnda).
http://www.punk-disorderly.de/

Son of a bastard 12-13 Februari:
Kanske lite sent att skriva om, men nästa helg är det i vilket fall som helst dags för Son of a bastard festivalen i tyska Oberhausen. Hotknives, Stomper 98, Gumbles, Wiens No.1, East Side Boys och Perkele är några av de band som skall spela. Entré 26 Euro.
http://www.sonofabastard.de/

Bandworm records Festival 6 Mars:
Froximun Arena i Magdeburg är stället för denna festival som skall fira bandworms 15 års jubileum. Bandmässigt är den kanske inte så spännande, men band som Discharger, Razorblade, Schusterjungs och Perkele kommer spela.
http://www.oi-punk.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter