1600 personer firade Kalle Baah!

Det var varmt, trångt och svettigt i lördags när Skärblacka/Norrköpings reggaekungar Kalle Baah firade 30 år som band. Konserten som hölls på Flygeln i Norrköping var slutsåld sedan månader tillbaka vilket innebar 1600 sålda plåtar, måste ju ses som riktigt bra!

Konserten drog igång med originalsättningen av bandet och allt eftersom det rullade på bytes de ut och man gick på sätt igenom alla tidigare medlemmar tillsammans med den sättning som bandet har nu. Totalt lirades det i hela tre timmar! Man hade dock en paus efter halva setet och då fyllan var ganska hög hos folket resulterade det i att några hundra knalla hem i tron att spelningen var slut... Bland låtarna som levererades fanns allt från tidiga låtar som "Kalle Baah rebellerna" till det senaste i form av "Not the one for me" från skivan som släpptes kvällen till ära. På slutet av spelningen gästades man även av Governor Andy och Kapten Röd.

Vid inköp av nya skivan fick man även med en bonus i form av en live-cd inspelad på Mosstorpsskolan i Skärblacka 1981, tidigare enbart släppt på kasset väldigt lokalt. Väl värd att kolla upp då den innehåller flera rariteter som aldrig blivit släppta tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter