Peter Punk´s Pokal

Det blev en riktigt trevlig lördag i Stockholm igår. Två bilar från Norrköping tog sig till sig till Tantolundens BP för att med laget "Peking" deltaga i fotbollsturneringen till minne av Peter Punk. Vi vann vår grupp efter 3 raka segrar mot "Leffes ved o porr", "Tjockiz" och "The South will rise again".


I semifinalen trodde vi att det skulle ta slut mot det mycket rörliga laget "Roliga Firman", men vi gick som segrare ur även denna match. I finalen tog det sedan stopp där vi återigen fick möta "South will rise again" som helt klart var värdiga vinnare.


Efter detta följde ett trevligt parkhäng innan det var dags att bege sig till Alcazar. Väl där var Lowlifes först ut på scen som jag alltid tycker leverar rikitigt bra, de följdes sedan av Fornicators. Sist ut var Vindicate This som var riktigt bra, ni som kan bör ta er till Norrköping nästa lördag och kolla in detta band, annars missar ni något!


Värmen och alla rusdrycker tog ut sin rätt vilket gjorde att det blev en ganska tidig hemfärd till Norrköping. Men en mycket trevlig dag/kväll. Stort tack till alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter