Nu kan man beställa årets event t-shirt till PSK


PSK har reda nu börjat sälja sin limiterade Event T-shirten inför årets påsk. I vanlig ordning släpps en väldigt liten upplaga. 200 kr (inkl frakt) är priset. Först till kvarn gäller!

Du kan om du vill lägga till den kommande dvdn och får då tröja och dvd för 300 kr (inkl frakt).

T-shirten beställer ni via mail till: prettyshittykjell@hotmail.com. Vid beställning bifoga: namn, adress, önskad storlek (S, M, L. XL, XXL).

Gigtips - 4:e Maj - PST´s 10 års fest!


Pretty Shitty Town fyller 10 år och kommer att fira det med en spelning i Norrköping. Den går av stapeln dagen efter Frankie Flame Solo på Club Peking så en hel helg med bra musik är att vänta 3-4 Maj. För att få biljett så mailar man in till PST. Mer info finns via deras event på facebook.

Gigtips Norrköping - Frankie Flame - 3e Maj

Frankie Flame kommer gästa Club Peking med sitt piano fredagen den 3:e Maj. Den här gången håller man till på en Pub i Norrköping vid namn Snap Inn Bar. 99 kr kostar det att komma in och det finns enbart ett begränsat antal platser. Förköp finns via: frank_bjorn@telia.com

Åldersgräns 18 år och man öppnar klockan 19.00.

Gigtips Karlskorna - 2e Mars


Jimmy Pursey till Rebellion Blackpool

Nu står det klart att Söndagens headline på Rebellion i Blackpool blir Sham 69 med Jimmy Pursey i spetsen. Ett mycket trevlig bandsläpp då de som sett bandet säger att det skall vara tillfredställande.

Gigtips: Förfest till PSK - 28e Mars


 
Site Meter