The Casualties till Linköping - 30:e Nov

Gaphals fortsätter att sätta upp massor med spelningar i Linköping och den 30:e November är det dags för The Casualties från USA att besöka L`Orient. Support blir det i form av Din Skevf från Norrköping. Förköp 150kr (190 kr i dörren) via Tickster, Bengans (lkpg), Bokmedia (lkpg) och L´Orient. Happy Hour fram till 23.00 och man öppnar 18.00, första band ca 21.30!

En afton på Fiddlers Elbow

Booze & Glory spelar på Fiddlers Elbow i London den 8:e september. På scenen får man även se Gimp Fist och en personlig favorit Angry Agenda.
Jay Watson är DJ för kvällen och levererar dansvänlig musik.
Inträdet på £5 vid förköp eller £7 i dörren. Evenemanget finns på fejan för den som vill läsa mer.

Sverige tar över Bandworm festivalen

Inte mindre än 5 svenska band kommer att spela på festivalen som Bandworm anordnar den 8:e december i Magdeburg/Tyskland. Det är Gatans Lag, Prins Carl, City Saints, Saturdays heroes och Perkele som det handlar om. Den svenska punken är bra och det visar verkligen denna line-up där som sagt hela 5 av 9 band kommer från Sverige.

Sista banden till Karlskrona klara

Idag blev de sista banden till Two days, Two fingers i Karlskrona klara. Det blev Vindicate This och Oldfashioned Ideas som läggs till redan klara Discharger och On The Job. Spelningen är sedan några dagar tillbaka slutsåld och ger lite glädje i det tråkiga med att Oi! The Weekind fick ställas in...

PST kör en REA på cd´s

Just nu kör Pretty Shitty Town en stor rea på dom cd´s som de har i lager. 70 kr per cd och man bjuder på frakten. Erbjudandet gäller till och med den 3:e September. För mer information om vilka skivor som finns och hur du beställer klickar du här.

Norrköping - Klubb Cherry Bomb

Klubb Cherry Bomb bjuder in till höstens första klubbkväll. Det blir det 8:e September nere på Blå Huset i Norrköping, precis som vanligt med andra ord. Entré 60 kr och öl finns för 20 kr burken. Gäst dj´s kommer ge er Rockabilly, 50's-60's hits och Rock 'n' Roll.

Slut på semestern!

Nu är det slut på semestern för Östergyllen så nu kör vi igång med bloggen igen. Hösten har en hel del spännande att erbjuda och vi kommer försöka leta reda på det mesta både i Sverige och Europa åt er!
 
Site Meter