Klubb Control - Fri entré - 2:e Maj

Nu på onsdag den 2:e Maj är det Klubb Control på Pet Sounds Bar i stockholm. Fri Entré med insläpp klockan 20.00. På scen kommer Tictox och The Nature att finnas!

Jimmy Cliff intar Gröna Lund

Onsdagen den 1:e Augusti kommer Jimmi Cliff att spela på Gröna Lund, vilket ger er ett ypperligt tillfälle att se denna legend. I övrigt bjuder Grönan även på Kapten Röd den 7: September och Dropkick Murphys den 26:e Juni.

Templars firar 20 år - Anti Heroes gör comeback!

Förfest inför Cock Sparrer

Vicious Rumours bjuder in till förfest kvällen innan (15/6) Cock Sparrer i Amsterdam. Övriga band på förfesten är The Patrons och Hooligan UK.


Cock Sparrer giget dagen efter har vi nämnt tidigare, men en påminnelse kan alltid vara bra. Man spelar i alla fall med Infa Riot, Control och Menace.

Cock Sparrer i Köpenhamn - 25:e Nov

Cock Sparrer firar 40 år som band och med en av dessa spelningar så återvänder man till Köpenhamn. Konserten är på en söndag vilket är lite tråkigt för oss som har lite längre att åka, men datumet är i alla fall den 25:e November 2012.

Biljetterna släpps den 1:a Maj klockan 10.00 och du köper dom via den här länken. 

Trojan soundsystem och KSMB i Stockholm

Trojan Soundsystem kommer och lirar plattor och KSMB lirar på Strand i Stockholm den 11:e Maj när man kör Punky Reggae Party.

Man håller på mellan klockan 21.00-03.00 och det är en Entré på 200 kr. Mer informatuion om Dj´s, artister och hur du köper biljetter hittar du här.

Ny demolåt från Agent Bulldogg

Vicious Rumours sista band till Oi! The Weekend!

Då var det klart att det blir Vicious Rumours som blir det sista bandet till årets line-up av Oi! The Weekend. Man har nu samtidigt släppt biljetterna som kostar 450 kr för två dagar med punk på Konsthallen i Karlskrona. Biljetterna beställer du via mail till Oi! The Weekend.

Gigtips Linköping - Street Dogs - 6:e Juli

Amerikanska Street Dogs med Mike McColgan (tidigare sångare i Dropkick Murphys) kommer till Linköping fredagen den 6:e Juli. Det är Gaphals som lyckats med denna bokning som kan ses som lite spektakulär när spelningen hålls på LÓrient. Ett litet ställe för ett band av den här storleken, så lär bli en svettig kväll! Första band på scen klockan 21.00.

Support: Saturdays Heroes (Finspång) och Captain Jacks Army (Linköping).

Entré: 140kr i förköp / 190kr i dörren. Biljetter köps på Tickster, Bengans, LÓrient eller Bokmedia i Linköping.

Ingen Pretzeltown festival 2012

En trist nyhet är att det inte blir någon festival från Pretzeltown sommaren 2012, så här skriver man själva via sin facebook:

"Vi måste härigenom meddela att det inte kommer bli någon festival i år. Anledningen är enkel men frustrerande; vi får inte längre hålla till i parken och har inte lyckats komma överens med kommunen om annan lämplig plats. Det har dessutom flaggats från vår huvudsponsors sida att det ser mörkt ut med sponsring för i år. Detta gör att ett projekt som tidigare gått runt med nöd och näppe och en jävla massa vilja nu blir omöjligt att genomföra. Vi är ledsna och besvikna över detta och har verkligen försökt hitta en lösning. Vi har ännu inte beslutat om framtiden för Pretzeltown, kanske blir det fler festivaler, kanske inte. Kanske blir det andra arrangemang under samma namn, kanske hittar vi på något nytt. Vi meddelar dock härmed att det inte blir någon Pretzeltown festival 2012."

Jimmy Pursey till Sverige!

Att någon skulle ta Sham 69 med Jimmy Pursey till Sverige var väntat. Men vem som skulle våga då ryktet kring honom innehåller enhel del strul kring att ställa in och inte dyka upp på bokade spelningar med jämna mellan rum var en annan fråga.

Nu står det dock klart (enligt de uppgifter vi fått) att att Sham 69 kommer spela på Pustervik i Göteorg den 3:e Augusti tillsammans med Troulemakers och Gatans Lag. Kul för Sverige, mindre kul att det är samtidigt som Rebellion i Blackpool som undertecknad redan har bokat o klart, men vi får väl hoppas att Pursey kommer tillbaka igen. Ni andra har ett toppen gig att vänta!

Vindicate This 7:an äntligen här!

Efter en massa strul där presseriet lyckats med lite av de mest omöjliga sakerna är skivan äntligen i Sverige. Så alla ni som inte redan beställt ert exemplar kan göra det till någon av de e-mail adresser som finns på flyern nedan:

Gigtips Skärblacka - 12:e maj

Lördagen den 12:e Maj är det återigen dags för den årliga konserten till minne för Bob Marley i Skärblacka. Blir det fint väder väntas i vanlig ordning ca 5000 besökare under dagen från alla sveriges hörn och kanter. Spelningarna håller på mellan 13.00-21.00 och är gratis.

Klara band än så länge är: Shure Brothers Band, Kalle Baah, Drama Roots, Gräsrot, Desmodrôme, Under Våren, Kiihjano & the Vibes of Jah och The Small Axe. Något mer band lär läggas till!

Social Distortion till Blackpool

Då har man släppt det band som man ganska länge pratat om och det blev Social Distortion som kommer bli headline på fredagen under Rebellion i Blackpool. I övrigt var det inga speciella band i detta släpp.

Gigtips Norrköping - 26:e April

Governor Andy kommer till Norrköping. Nu var det faktiskt ett tag sedan senaste besöket, i alla fall känns det så. Denna gången är det Pub Wasa som gäller och de har alltid fri entré, så även denna kväll. insläpp 22.00.

Ny sida från AMTY

A message to you har snyggat till sin hemsida rejält, in och kolla med er via länken.

Vad du kan göra under P&D i Berlin

Till helgen är det dags för P&D i Berlin så här kommer en liten guide för er som ska till den tyska huvudstaden. Den kan ju givetvis vara bra att ha även för den som besöker Berlin vid andra tillfällen.

Bandmässigt är det ett knappert år för egen del, men Stomper 98, Argy Bargy, Nabat, The Business och Control skall nog kunna göra den här helgen till en lagom trevlig uppleve. På torsdagen hålls en förfest på Wild at Heart med skottska Fire Exit på scenen. Ett band som borde kunna ge ett riktigt bra gig i den miljön. I övrigt hålls det ju efterfest där under alla festivalens dagar.

När man ändå är i Berlin finns det en hel del att titta på under dagarna om man inte är allt för bakis. Berlinmuren är ju ett måste och det är faktiskt så lägligt att delar av den finns i stort sett över gatan till spelstället. Andra plaster som kan vara av intresse är Brandenburger Tor och Checkpoint Charlie med dess museum som visar flera spektakulära sätt som folk använde för att fly mellan öst och väst. Vid Alexanderplatz finns även ett DDR museum och ett Akvarium som tydligen skall vara lite utöver det vanliga. Vid fint väder rekommenderas Berlin Zoo ett mycket bra val där du kan glida runt med en öl och kolla på djur som tex flodhästar, pandor och leoparder.

30 kilometer utanför Berlin ligger ett område vid namn Oranienburg, här hittar man koncentrationslägret Sachsenhausen som byggdes 1936 och användes av tyskarna fram till 1945. Därefter togs det över av ryssarna som fortsatte driva lägret fram till 1950. Man tar sig enkelt ut med pendeltåg som tar ca 45 minuter från Berlin och det är fri entré. Området är rätt stort och det finns ofantligt mycket information så ni bör ha några timmar på er om ni skall besöka lägret.

Det finns även ett Ramones museum som kanske kan vara av intresse och vill man kolla in vaxfigurer kan man alltid besöka Madame Tussauds.

Vad erbjuder Berlin för shopping som kan vara intressant? Core Tex är väl ett måste att besöka. En butik som säkerligen de flesta festivalbesökare tar sig till och det kan bli urplockat på en del saker, så skall du fynda bör du nog ta en sväng förbi där den första dagen/dagarna.

Get a Life shop är en bra affär med stort utbud av kläder både för honom och henne. Man har special öppet under festivalen och tiderna hittar du på deras hemsida. En annan butik som kan vara av intresse är Puke Music. I samma område som Get a life shop och Puke Music ligger även en punk-pub vid namn Freibeuter som öppnar vid klockan 17 varje dag. En skivaffär som har mycket bra skivor och som inte den vanliga besökaren verkar känna till i någon större utsträckning voppo-records.

En bar som är att rekommendera båda för sin mat och för sina cocktails är Que Pasa även det beläget i Kreutzberg. 3,5 euro för en cocktail är beroende framkallande och här kommer du garanterat hitta oss från Norrköping under festivalen.

Vägg i vägg med Wild at heart ligger Tiki Heart som har väldigt goda burgare och drinkar/cocktails. De flesta ställen har öppet väldigt länge och att bli utslängd verkar i stort sett omöjligt, skulle det mot förmodan gå snett kan man alltid bege sig till Trinkteufel. Där verkar det som att allt är tillåtet… Glöm inte heller att äta turkisk pizza och Döner kebab!

Gigtips Tegelen - 21:e April


Du hittar mer information om denna spelning via denna länk.

Vilken helg på klubben!

Det är precis som förra året svårt att sätta ord på den här helgen som under 4 dagar var fylld av punk. Den skall helt enkelt upplevas på plats tillsammans med 800 andra törstiga punkare och skins som vill njuta av den bästa musiken! Vi ger er några av våra klipp från helgen nedan!







PSK helgen sparkade igång på snövit!

Igår så sparkade denna punkhelg igång på Snövit med en förfest. Kön var lång när klockan slog åtta och det var säkerligen ett hundratal som inte kom in. Väl nere i källaren var det varmt o svettigt och Gatans Lag bjöd på ett riktigt grymt gig där man blandade låtar från alla sina utgåvor. Antipati fick ingen lätt uppgigt att kliva på efter denna urladdning men som alltid gjorde man det med bravur!

Pepp pepp PSK!!

Det är lite stilla i uppdateringarna just nu, men vi sitter på nålar inför den kommande helgen i Stockholm, det är lite svårt att koncentrera sig... Så vi tänker tillbaka till förra året!

 
Site Meter