Biljetter till PSK i April!

Vi har 2 PSK-biljetter med buss till salu för 950 kr styck. En chans för er utan biljett att skaffa er en sådan! Maila till oss via frank_bjorn@telia.com om ni är intresserade så får ni den information ni behöver!

The Selecter till Sverige

The Selecter med Pauline Black kommer till Sverige i Maj för 2 spelningar. Torsdagen den 10:e Maj spelar man på Strand i Stockholm och Fredagen den 11:e Maj på Babel i Malmö. Biljetter till Stockholm kan du köpa här.

Förbeställ PST´s släpp med Agent Bulldogg

Det finns nu möjlighet att förbeställa PST´s kommande släpp av "Livsstil" med Agent Bulldogg.

Skivan släpps helt nymastrad. levereras som dubbelvinyl i gatefold fodral på transparenta vinyler. Ena skivan i gult och den andra i blått. Limiterad i 500 exemplar!

Priset är 200 kr + frakt och din beställning skickas till pstmerch@telia.com

Gigtips Finspång & Norrköping - 17:e Mars

På St. Patricks day (lördag 17:e Mars) kommer Saturdays Heroes köra en dubbel. Först spelar man klockan 20:00 på O'Learys i Finspång och klockan 24:00 på Benny Hill i Norrköping .

Ändringar på band till The Main Event

Sham 69 och Menace försvann snabbt från giget och har nu ersatts av Code 1 och Resistance 77. Så spelningen är fortfarande riktigt bra. Mer info om band, plats, biljetter och allt annat du behöver veta finns på deras egen hemsida.

Old Firm Casuals till Stockholm - 9:e Maj

The Old Firm Casuals från USA med Lars från Rancid i spetsen kommer till Stockholm och spelar på Strand. Datumet är den 9:e Maj vilket är en onsdag, dagen efter spelar bandet i Köpenhamn. Vilka band som blir support är inte klart ännu.

Även Gatans Lag på PSK förfesten

Nu står det klart att Gatans Lag ansluter sig till Antipati och spelar på förfesten till Pretty Shitty Kjell 3 i påsk. Förfesten hålls på snövit så det lär bli fullt!

Gigtips Norrköping - 17:e Februari

På fredag är det premiär för en ny klubb på Benny Hill (Gamla Svea Skeppet) vid namn NKPG Rocks. Två Norrköpingsakter kommer spela i form av Drivvedsfolket och The Manics. Entre: 40 kr, första band på scen 23.00.

Gigtips - Main Event - Peterborough - 14:e Juli

The Main Event som hölls i Romford i December var ett riktigt lyckat event, nu är det alltså dags för ytterligare ett från samma arrangörer. Denna gången i Peterborough som ligger ca 1 timme från Stansted Airport med bil. 9 band kommer förgylla kvällen och inte mer än £25 kostar biljetten och du köper den via deras hemsida. Man avslöjar också att det blir ett x-mas gig även i år!

Nu även PST-Booking i PST-Familjen

PST utökar nu sin verksamhet med ett bokningsbolag. Så här skriver man själva via sin facebook:

"Nu är det dags för oss att utvecklas ytterligare lite till. Den nya delen av PST som ansluter sig till PST-Productions, PST-Merch och PST-Records är PST-Booking!

PST-Booking är ett bokningsbolag helt enkelt. Vi har sett under åren att många frågat sig varför vi inte har ett sådant bolag inom vår scen i Sverige och nu tar vi tag i saken. Vi börjar med ett svenskt band, men det finns inget som hindrar oss från att även ha utlänska band på vår lista om möjligheten ges!

Det första band vi knyter till oss är Gatans Lag, så vill du ha detta eminenta band spela hos dig är det bara att dra ett mail till: pstbooking@hotmail.com"

Antipati - Extra Allt

Antipati - Extra Allt! är som en del (säkert alla) av er säkert vet Kjell Hells nyaste släpp på cd som innehåller PSTs ep "Quattro Stagioni" samt bandets låtar från spliten med Last Rough Cause och deras bidrag på Turist i Tillvaron. Totalt 8 låtar i en 6-panelig digipack för 80 kr, som hittat! Officiell release planerad 12/3, Ni beställer skivan när det är dags via Kjell Hell.

Event t-shirt till Pretty Shitty Kjell 3

PSK har reda nu börjat sälja sin limiterade Event T-shirten inför årets påsk. I vanlig ordning släpps en väldigt liten upplaga på 50 exemplar. 200 kr (inkl frakt) är priset. Först till kvarn gäller!

T-shirten finns klar för leverans och ni beställer din via mail till: prettyshittykjell@hotmail.com. Vid beställning bifoga: namn, adress, önskad storlek (S, M, L. XL, XXL).

Birdnest firar 30 år - 12:e Maj

Birdnest firar 30 år lördagen den 12:e Maj i Köping. Tillställningen skall hållas på Ögir med insläpp klockan 17.00. 18 år gäller och en entré på 250 kr.

Från scenen kommer ett antal band leverera 3-4 låtar var. Än så länge är: Strebers, Dia Psalma, Stukas, Charta 77, Finkel Rokkers, Human Error, Hymans, Johan Johansson, Dennis & Dom Blå Apelsinerna / (Ohlson Har Semester Production ) och Guineapig klara, men fler band skall tillkomma. Biljetter köper du via tickster.

Skinhead Reunion Brighton - 8-10:e Juni

The Great Skinhead Reunion hålls precis som förra året i Brighton 8-10:e Juni. Den är uppedelad i en fri del och en del som du hehöver biljett till. Det kommer bland annat vara en beach BBQ, Quadropheina tour, dj´s samt band. Mer information finns här och vill du läsa lite om hur det var förra året så kan du göra det här.

Förfest till PSK på Snövit - 5:e April

Antipati har på sin blogg skrivit att det kommer bli en förfest till Pretty Shitty Kjell i påsk. Den kommer att hållas på Snövit på torsdagen den 5:e April. Det lär bli fullt, trångt och svettigt! Mer info kommer så fort vi vet mer.

Ny webbshop - Noise of Sweden

Noise of Sweden är namnet på en ny webbshop som startas av Ted som ligger bakom Cowmag. Det kommer bli en shop med i första hand skivor från svensk punk inom alla möjliga subgenres. In och ta er en titt, mer produkter skall vara pågång in!

Oi! The Weekend - 28-29 September 2012

Då var det klart att det blir ett Oi! The Weekend i Karlskrona även 2012. Extremt trevligt att återigen få besöka konsthallen under helgen 28-29 september, hotellet kommer bokas snarast!


 
Site Meter