The Flints ersätter Ticking Bombs på söndag

Ticking Bombs måste tyvärr ställa in sitt framträdande på söndag (5:e Juni) som support till Hudson Falcons på Snövit i Stockholm. Problem med rättvisan är orsaken enligt arrangören. Ersättare blir The Flints från Västerås.

Voice of a generation tour 2011 - 3-6 Nov.

Nu står det klart vilka städer i Tyskland som kommer besökas av årets Voice of a generation tour. Banden som spelar kanske ni redan har koll på och det är verkligen en grym line-up med Evil Conduct, The Last Resort, Stomper 98, The Ruckers och Dörmps. Tips på flyg kan vara ryanair från Skavsta till bland annat Bremen.

3.November: Bochum - Zwischenfall
4.November: Bremen - Schuppen 2
5.November: Jena - F-Haus
6.November: Nürnberg - Hirsch

Grym kväll på Club Peking

Totalt 90 personer lyckades hitta ner till Blå Huset i Norrköping igår kväll för att deltaga på Club Peking och vilken kväll det blev. Runt klockan halv tio klev Offroads på scenen som första band och rev av ett lite kortare set men livligare gig då sångaren nu mera lagt gitarren på hyllan.

Som andra band hade vi sen länge planerat in en överraskning och vi kan lova er att det har vart svårt att hålla den hemlig, nämligen Agent Bulldogg. Man drog av låtar som Mitt val mitt liv, Livsstil, Ett tusen glas, Staden vaknar, Vad du engång sa och Livet jag älskar.

I det tredje bandet för kvällen som var Bad Shermans från Göteborg har sångaren precis som i Offroads valt att släppa gitarren och bara rikta in sig på sången, även här ett lyckat val. Man öste på bra och jag tycker bandet har blivit bättre sen det senaste besöket i Norrköping.

Sist ut för kvällen blev Antipati, ölen hade ökat berusningen hos besökarna vilket resulterade i en ganska naken men fortfarande aktiv och hängiven publik. Scenen blev mindre och mindre under hela giget. Jag tror jag sagt det tidigare men värt att nämna igen, Antipati kan troligen inte göra ett dåligt gig!

Distron Livsstil nu enbart på Facebook

Distron Livsstil från Örebro har valt att stänga ner sin hemsida och satsar istället på att enbart finnas på Facebook. Än så länge är sidan under uppbyggnad och du hittar den genom att klicka här.

3 sista banden klara till 2000 tons of tnt

Nu står det klart att dom ej tidigare släppta banden till festivalen 2000 tons of tnt i USA är klara. Det är Sham 69 (utan pursey), The Business och The Traditionals ersätter Stormwatch som ställde in i sympati med att Condemned 84 vart stoppade av MAD Tourbooking.

Club Peking på Lördag!

Det är rätt många som undrar om det finns biljetter kvar till Club Peking på lördag och det gör det. Vi kommer ha biljetter i dörren och alla som åker från andra städer kommer garanterat komma in, ingen skall åka i onödan!

Splitt med The Clichés/The Templars

En splitt 7:a med The Clichés och The Templars är pågång och kommer släppas på Randale Records. Det blir två låtar per band och om allt flyter som det skall kommer spelningen den 2:e juli i Göteborg bli releaseparty för skivan!

Gigtips London - 27:e Maj

Är man i London helgen den 27-28:e Maj kan man alltså se både Last Resort och London Diehards på både fredagen och på lördagen (som vi skrev om i inlägget nedan). På fredagen hålls spelningen i Romford, kostar ca £14 ToR med tåget från Liverpool street och en låg entré på £5. Stället ligger inte långt från tågstationen.

Gigtips London - 28:e Maj

Om det är någon som nu väljer bort Club Peking och befinner sig i London den 28:e Maj så arrangeras "Help for Heroes 2011" på The Golden Swift (Harberts road, Harlow, Essex) som ligger mittemellan London och flygplatsen Stansted.

Det är hela 11 band som spelar och dom mest intressanta är Last Resort, London Diehards, Insane Youth, Black Mariahs. Pressure 28 och Citizen Keyne.

Tillställningen kostar inget och håller på mellan 13.00 till 22.30. Utöver band kommer en Dj lira plattor och en hel del merch finnas att köpa!

The London International Ska Festival

Nu står det klart att London International Ska Festival blir av även 2012 och att den kommer lyckligtvis inte krocka med Pretty Shitty Kjell i Stockholm som blev fallet i år.

3-6:e Maj är datumen och du kan redan nu köpa biljetter för specialpriset £100 istället för de £140 som det senare kommer kosta. Än så länge är inga band klara, men med tanke på årets line-up så borde man inte bli besviken. Mer information hittar du här.

Gigtips - 2000 tons of TNT- 3-4 September

Återigen är ett stort party på gång i USA med en hel del intressanta band. Tyvärr har ju vår egen världspolis ( MAD Tourbooking) gått in och tvingat arrangören att plocka bort åtminstånde ett band från line-upen i form av Condemned 84. Om så inte skedde skulle man ställa in alla band som bolaget ansvarar för till arrangemanget.

Så sent som förra året fick ju arrangörerna i Paris ändra på sin line-up och i Norrköping tvingade MAD Tourbooking en bandmedlem i Vicious Roumors att hoppa av bandet på grund av att man hotade med sanktioner mot andra band som han spelade i vilket gjorde att VR inte kunde genomföra giget.

Hur som helst bjuder fortfarande festivalen på väldigt mycket intressanta band och det skall även släppas ett eller flera hemliga band som enligt rykten skall vara något av det lilla extra. Så har du inte varit i USA tidigare kanske detta kan vara en anledning att ta sig över! Mer information hittar du här.

Första albumet från Pressure 28

Förra året kom en comeback EP från Pressure 28 och nu är det alltså dags för bandets första album. Tidigare har man bara släppt demos, ep´s samt en mini-cd. Skivan som kommer är döpt till Unified och släpps både på cd och lp.

Gigtips London - 25:e Juni

Då var det dags för Always on The Wrong Side Vol. 2 och vi hoppas att det inte blir inställt som Vol. 1 blev tidigare i år. Denna gången blir det förutom spelning även release party för Booze & Glory´s nya skiva.

Banden som kommer spela är: Section 5, Booze & Glory, Gimp Fist, Skingraft, Criminal Class, The Sterilizers.

Entré £8. Biljetter går att köpa här.

Biljettsläpp till Blood for Blood i Gbg

Biljetterna till Blood for Blood i Göteborg den 30:e juni kommer att släppas klockan 18.00 på lördag via http://www.tickster.com/. Tänk på att det enbart finns 300 biljetter!

Oldfashioned Ideas Lp´n släpps 27:e maj

Switchlight-Records låter nu meddela att LP-utgåvan av Oldfashioned Ideas debutalbum "We're In This Shit Together" som släpptes på CD förra året nu är här. Utgåvan är limiterad till 250 ex, handnumrerade på färgad vinyl Ute den 27:e Maj!

Förhandsboka direkt via info@switchlight-records.com

Gigtips - Saturdays Heroes

Grabbarna från Finspång är förrutom spelningen i Stockholm den 14:e maj även inbokade på NKPG festival som hålls på Skandiateatern i Norrköping den 27:e Maj och dagen efter spelar man tillsammans med The Civillains och Subwaste på Kulturföreningen Stationen i Örebro.

Gigtips Stockholm - Ikväll - 6:e Maj

Ikväll spelar Troublmakers från Göteborg på Snövit i Stockholm, har du vägarna förbi kan det säkerligen bli en trevlig kväll, Supportar gör The Lowlifes!

The Manics första gig - 7:e Maj

The Manics med bland annat Peter från The Clockork Crew kommer på lördag att göra sitt första framträdande live. Det blir nere på Blå Huset i Norrköping tillsammans med Chaos Confusion och Dead Raped Children. The Manics är första bandet ut och väntas spela klockan 21.00.

Glöm nu inte bort Club Peking i maj!

Beställ era biljetter via frank_bjorn@telia.com. Som vanligt enbart ynka 99 kr per skalle!
 
Site Meter