Cock Sparrer till P&D 2011

Punk & Disorderly har nu börjat släppa sina akter och årets headline blir Cock Sparrer, så redan nu kan man ju räkna ut att ASTRA Kulturhus inte kommer räcka till så lokalen lär bytas ut.

Övriga klara band är Deadline, The Mahones, The Grit, Varukers, Klasse Kriminale, Urban Rejects och The Filaments.

Karlskrona var super!

Vi valde som allt oftare numera att transportera oss med tåg, det är billigt och smidigt. Trots två byten en resa på bara 3 timmar och 20 minuter, inget vi kunde matchat med bil! Väl framme blev det lite väntan för att kunna checka in så vi tog en runda på stan och konstaterade att Karlskrona är en vacker stad.

Vandrarhemmet Karlskrona Trossö var fullt med människor med samma ärende som oss, vilket innebar trevlig förfest innan det var dags att ge sig av mot Konsthallen. På grund av att vi sålde merch blev det så att vi bara såg två band i sin helhet. Agent Bulldogg på fredagen och Booze and Glory på lördagen.

Agent Bulldogg gjorde nog igen besviken, publiken var taggad från början till slut och låtar som ”livsstil”, ”Stockholm Skins” och ”Karl XII” spelades. Minns jag inte helt fel framfördes också en helt ny låt, någon av er kanske vet? Booze and Glory har jag inget att klaga på heller, fick höra det jag ville och har du inte skivan borde du köpa den direkt!


Polisen på orten var trevlig men nitisk, länge sedan man skådade en så stor polis närvaro kring en spelning i Sverige. Att dricka öl på stan kostade 500 kr i böter och efter fredagens röj på konsthallen tvingade man arrangören att ordna med kravallstaket och extra vakter till kommande dag trots att det inte förekom några ordningsstörningar!

Hur som helst en mycket lyckad tillställning som alla inblandade skall känna sig stolta över. Ses vi i Karlskrona om ett år igen kanske?

Några klipp från Klubb Pogo

Här nedan hittar du ett klipp från varje band från Klubb Pogo i Lördags.

Du Skall dö - Torpedo Gbg

1860 - On the Job

40 fat and finished - The Guv´nors

The Liptones Live & Mer band till Blackpool 2011

The Liptones nya skiva verkar dröja väldigt länge, men tre spelningar har de pågång i växjö 25 September på Tatueringsmässan, 2:e Oktober Mariestad/Björnes och 20:e November Göteborg/Henriksberg.

Rebellion i Blackpool 2011 har fått ytterligare akter: Anti Nowhere League, Dirty Revolution, The Restarts och Choking Susan var väl de mest spännade. Övriga i detta släpp var Random Hand, Goldblade, The Boys, Hotwired, Short Bus Window Lickers, Dun2Def, Threats, Pink Hearse, Jaya the Cat.

Impulsbesök på Klubb Pogo

Lördagen blev kanske inte som den var tänkt från början, i lite av en impuls bestämde vi oss för att sticka ner till Klubb Pogo i Malmö som en kvällsutflykt, får väl erkänna att man var lite sliten när bilen parkerades runt klockan 7 imorse efter 9 timmar och 94 mil vid ratten, Men det var det värt!

Vägbeskrivningen vi hade med oss höll ungefär tills vi åkte in i staden, sen blev det att åka på känn. Men med den tur vi har åkte vi efter bara 10 minuters letande med hjälp av en liten vägbeskrivning från en snäll dam in på sidogatan till Bodoni.

Först ut var Torpedo Gbg som rev av sina två bästa låtar direkt enligt vårt sällskap i form av ”Vad har du för val” och ”Du ska dö”. Nästa akt på scen blev On the Job som hade utökat bandet med en person vilket jag helt missat. Hur som helst fick man höra ”1860”, ”Ready to riot”, ”Hopeless” men framför allt den låt jag tycker är bäst ”Blekinge Punks & Skins”.

Danska The Guv´nors var kvällens bästa enligt mig, ett jävla ös från början till slut. ”40 fat and finished” och sista låten då man iklädde sig hemmagjorda Sverigetröjor, blöd upp On the Job och rev av ”Leva Livet” med Gyllene Tider, Sverige diss eller inte, sjukt kul i vilket fall!


Club Peking 17:e December - SLUTSÅLT

Att trycket efter biljetter skulle bli stort hade vi på känn, men att vi skulle sälja slut biljetterna på bara 2 veckor var mer än vad vi räknat med. Nu är det så att ni som inte har biljett och fortfarande vill gå bör maila oss er beställning ändå. Det finns folk som skall betala sina biljetter senast den 25:e September och om de inte gör det kommer deras biljetter gå vidare till er andra!

Banden börjar släppas till Blackpool 2011

Som nämts tidigare är Cock Sparrer redan klar till nästa års Rebellion i Blackpool men nu har man släppt ytterligare band och det som glädjer mig mest är grekiska Bootstroke. Övriga band är Splodgenessabounds, Drongos For Europe, Picture Frame Seduction, Instant Agony, Kunt and the Gang, Monkish, Fire Exit och RUST (Australien).

Lite blandat smått & gott

Oi Polloi kommer till Sverige och gör fyra spelningar. 21 okt Musikhuset/Lindesberg, 22 okt ??/Uppsala, 23 okt Haket/Eskilstuna, 24 okt Utkanten/Malmö.

This Is England '86 började i sändas i tisdags på brittiska Channel 4. Serien börjar 3 år efter att filmen This is England slutade.

Cow magazine har nu övergått till formatet blogg.

Datum klart för Punk & Disorderly 2011

Nu har man släppt datumen till Punk & Disorderly 2011. Det blir 1:e till 3:e April. Skönt att man lägger det när våren kommit till Berlin precis som förra året, det uppskattas. Än så länge är spelstället ASTRA, det vill säga samma som förra året, men vi vet ju av erfarenhet att det är standard att de byter ställe, så vi får väl se längre fram... För tillfället är inga band släppta, men skall tydligen komma snart!

Control, Warriors och Skinfull i Bedford

Den 16 Oktober Spelar Control, The Warriors och Skinfull i Bedford som ligger en liten bit från London. Denna spelning kan bli en bra ersättare för er som tänkte åka och se The Business på Bridge House samma dag då de ställt in. Enligt arrangören kommer det att bli en spelning trots detta men vilka band som skall spela är inte klart än.

Club Peking presenterar The Warriors, Mamma Skan och Saturdays Heroes - 17 dec!

Club Peking kommer som säkert många av er redan hört att arrangera förfesten till PST giget i Norrköping. Det kommer ske fredagen den 17:e December på Blå Huset i Norrköping.

Vi kan nu stolt presentera kvällens akter som blir inga mindre än The Warriors från England med frontfiguren Graham Saxby, det blir deras första besök i Sverige!

De lokala hjältarna i form av Mamma Skan har inte spelat sedan 2002, men gör kvällen till ära en återförening. I bandet hittar ni Bland annat Petta från Clockwork Crew bakom trummorna och Dennis Från Clichés med sin gura, Mammorna kommer visa er hatet!

Finspångsstoltheter Saturdays Heroes kommer med en nya skiva i bagaget och dessa unga herrar kommer garanterat ge järnet för er!

Biljetterna kostar i vanlig ordning 99 kr och redan nu har vi sålt närmare 60 av tillgängliga 100 biljetter så avvakta inte med att köpa din biljett. Beställningar gör via frank_bjorn@telia.com

Snart släpps banden till förfesten 17:e dec!

Snart presenterar vi banden till Club Peking den 17 December (Förfesten till Condemned 84). Ni som redan nu vet att ni skall gå kan köpa biljett via frank_bjorn@telia.com. Priset är som vanligt 99 kr. 100 pers går in i lokalen och vi har redan sålt lite över 50 biljetter!

Resa och Spelningar

Malmös reseavdelning i form av Kir och Klubb Pogo kollar intresset för spelningen med Warrior Kids den 27 november i Stockholm. Priset blir 500 kr med minibuss. Biljett och boende står alla själva för denna resa. Är ni intresserade av att boka en plats hör du av dig till Uffe för ytterligare detaljer!

Sabotage 81 + Terror Pop + Pussy Galore + Headons + Crank spelar på B&B i Halmstad fredag den 17 september, insläpp 20:00.

Eastpak Antidote Tour är inte lika rolig som den brukar kunna vara i år är det Sum 41 (ca) + Riverboat Gamblers (us) + Veara (us) + The Black Pacific (us) som gästar Fryshuset/Stockholm torsdag den 25:e november och Göteborg dagen efter på Brewhouse.

Punkarna Attentat gör sin första spelning i Göteborg på sju år tillsammans En Svensk Tiger och P-Nissarna på Musikens hus. Entré: 160:- (biljetterna släpps måndagen 6 september). Åldersgräns 18 år. Insläpp Kl. 19.30.

Resor till Condemned 84 i Norrköping

Från Stockholm:
Kjell Hell fixar buss tur och retur på Lördagen. Bussen avgår från Klarabergsviadukten kl.17:00 och vänder hem efter spelningen kl. 02.00. Förköp görs endast genom mejl till Kjell.
Mejla namn, telefonnummer och säg vad ditt ärende är så svarar Kjell hur du gör med betalning. Priset på bussen är 500 kr (buss + gigplåt). OBS! Endast 50 platser finns.

Från Malmö:
Klubb Kir och Klubb Pogo arrangerar resa till från Malmö. Avresa 17.00 på fredagen. Det blir paketpris på hela resan (resa, boende två nätter, biljetter till båda dagarna) och priset är 1300 kr varav hälften betalas i förskott. Efterfrågan är stor så boka snarast genom att kontakta Uffe!

Livsstil - Nyhet från från Örebro

Scenen i Sverige rör på sig och det nyaste inslaget är Livsstil från Örebro. Livsstil är en ideel förening var syfte är att agera konsertarrangör inom punk/oi i staden och samtidigt driva en distro. Har ni fått lite pengar över efter lönen så glid in och premiärköp lite!
 
Site Meter